M.EKREM ORAN “TEMİZ ÇEŞMELİYİZ!!!”

31 Mayıs 2019 Tarihinde Eklendi 73 Kez Okundu

M.EKREM ORAN “TEMİZ ÇEŞMELİYİZ!!!”
Çeşme Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Çeşme Denizciler Derneği iş birliği ile gerçekleştirilen “Ada ve Kıyı Temizliği” etkinliğimiz Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Başkanımız Ekrem Oran, Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Emin Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, Çeşme Denizciler Derneği Başkanı İsmail Porsuk, Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Onal, Çeşme Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, meclis üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Başkanımız Oran “Biz temiz Çeşmeliyiz herkesten ünü tüm Dünya’ya yayılan güzel Çeşme’mizi temiz tutmalarını ve ellerinden geldiğince bizlere yardım etmelerini bekliyorum” sözleriyle tüm değerli Çeşmelilere seslendi.