Çeşme Kaymakamlığı'nda "Bayramlaşma ve halk günü" gerçekleştirildi

31 Mayıs 2019 Tarihinde Eklendi 218 Kez Okundu

Çeşme Kaymakamlığı’nda, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Emin Yılmaz, ilçe protokolü ve muhtarlarımızın katılımıyla “Bayramlaşma ve Halk Günü” gerçekleştirildi. Toplantıda Çeşme’de yaşanan problemler, bayram hazırlıkları ve yaz sezonu değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkanımız Ekrem Oran, Çeşme Belediyesi’nin bayram ve yaz sezonu öncesindeki çalışmalarından bahsederek; “Tüm ekiplerimizle yoğun bir mesai içerisindeyiz. Temizlik ve kilit parke çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ilıca Plajı’mızda bu sene düzenli olarak güvenlik ve temizlik personeli hizmet verecek ve mobil tuvaletlerimiz olacak. Zabıtalarımız Kabahatlar Kanunu’nu uygulayacak ve çevreyi kirleten, plajı temiz kullanmayan vatandaşlarımıza gerekli müdahalede bulunacak. Plajımızın birçok noktasına yerleştireceğimiz toprak saksılarla çöp sorununu da gidermeye çalışacağız. Ilıca Plajı’mıza şezlong, şemsiye koymayacağız. 80’li yıllarda olduğu gibi havlusunu alan gelecek, bu sayede kumu eleyerek temizleyen makinelerimiz şemsiyelere takılmadan plajımızın her yerini temizleyebilecek.” dedi.