Yerel Tohum Takas Şenliği
Yerel değerlerimizi korumak, gelecek kuşakların güvenli gıdaya ulaşımını sağlamak için bir adım daha atıyor, Çeşme Yerel Tohum Takas Şenliğimizi başlatıyoruz. 2 Şubat 2020 Pazar Günü saat 11:00’de Aya Haralambos Kültür Merkezi’nde (Eski Kilise) buluşalım!

Çeşme 2020’ye böyle “merhaba” dedi

02 Ocak 2020 Tarihinde Eklendi 88 Kez Okundu

Çeşme 2020’ye böyle “merhaba” dedi

Turizm cenneti Çeşme yılbaşında yüzlerce kişiyi ağırladı. Soğuk havaya aldırmayan vatandaşlar Çeşme Belediyesi’nin düzenlediği konserlerle ısınarak, 2020’ye “merhaba” dedi. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın geri sayımı ile havai fişek gösterimi eşliğinde yeni yıla giren vatandaşlar doyasıya eğlendi.

2020 yılını bir dizi etkinlikle kutlayan Çeşme Belediyesi yılbaşı gecesi Çeşme ve Alaçatı’da eş zamanlı konserler düzenledi. Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda Cenk Bosnalı, Alaçatı’da ise Ilgın Timoçin sahne aldı. Soğuk havaya aldırmayan yüzlerce vatandaş etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın geri sayımı ile havaifişek gösterileri eşliğinde yeni yıla giren Çeşmeliler yeni yılı büyük bir coşkuyla kutladı.

“Çeşme gibi güzel bir yıl diliyorum”

2020’ye saniyeler kala sahneye çıkarak geri sayım yapan Başkan Oran, “Benim güzel Çeşme ailem! Hepinizi çok seviyorum. 2020’de Çeşme için huzur, mutluluk, bereket ve sağlık, ülkemiz için de barış, demokrasi hak ve hukuk diliyorum. Artalım, eksilmeyelim, hep beraber güzel günler görelim. Hayallerinizin gerçek olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. M. Kemal Atatürk’ün Türkiyesi’nde ayrışmadan, kutuplaşmadan, ötekileştirmeden, mutlu yaşayalım, Çeşme gibi bir olalım. 2020 hepimize güzel gelsin. Mutlu yıllar Çeşme!” dedi.