“ÇEŞKA bir çınar ise siz bu çınarın köküsünüz”

19 Mart 2019 Tarihinde Eklendi 325 Kez Okundu

Çeşme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (ÇEŞKA) ve Çeşme Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

“ÇEŞKA bir çınar ise siz bu çınarın köküsünüz” diyen kadınlar Başkan Dalgıç’a Çeşme Belediye Başkanlığı döneminde kadınlara olan yaklaşımı ve sınır tanımaz yardımları için sonsuz bir minnet borçları olduğunu ayrıca Meclis’te 5 kadın meclis üyesi bulundurmasının onlara olan faydalarını dile getirdiler.

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kadınların toplumdaki önemi ve değerine vurgu yaptı.