Belediye Başkanımız Ekrem Oran Germiyan İlkokulu öğrencilerine karnelerini dağıttı

14 Haziran 2019 Tarihinde Eklendi 147 Kez Okundu

Germiyan İlkokulu karne töreni, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sıdıka Topal, Alaçatı Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Uğur Şatır, Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal, Germiyan Mahallesi Muhtarı Işık Kaya, Germiyan İlkokulu Müdürü Kemal Güven, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda velinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Germiyan İlkokulu'ndaki karne töreni, protokol üyelerinin, ilkokuldaki iki sınıfta ve ana sınıfında karneleri ve öğrenciler için özel hazırlanmış hediyeleri dağıtmaları ile başladı, okul bahçesinde düzenlenen tören ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende öğrencilerin dans gösterilerinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

ÇİZGİ Projesi kapsamında Germiyan İlkokulu'nun gösterdiği başarıyı vurgulayan Çöker, "Sizi bugün Germiyan İlkokulu'na davet etmemizin de bir özelliği var; biraz kenarda gözüken, sadece iki dersliği olan bir okul olmasına rağmen, 69 ayrı eğitim projesini, 4 kategoride, 5 öğretmenle götürerek, Çeşme'nin en başarılı okulu oldu. Bu başarılarından dolayı öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Velilerimiz önceleri sıkıntılı olsa da, daha sonra, özellikle anneler sürekli yanımızda oldu. Bu vesile ile değerli velilerimize de çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, iyi bir tatil ve sonrasında başarıya devam diyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

2018-2019 eğitim, öğrenim yılını geride bırakan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz kutluyor, başarılarının devamlılığını diliyoruz.