Başkan Oran'dan Bayram Öncesi Memura Müjde

31 Mayıs 2019 Tarihinde Eklendi 244 Kez Okundu

Çeşme Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında, Başkanımız Ekrem Oran, Belediye Başkan Yardımcımız Fayıka Öner, meclis üyelerimiz, TÜM-BEL-SEN 1 No’lu Şube Başkanı Anıl Kaçar, Şube Hukuk ve Sözleşme Sekreteri Bircan Acar ve İşyeri Sendika Temsilcisi Volkan Burçak’ın katılımıyla yapılan 2019-2020 yılını kapsayan kamu emekçileri adına toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yapılan toplu iş sözleşmesi ile memurlarımızın ikramiyelerinde enflasyon üzerinde artış sağlandı.
Belediye Başkanımız Ekrem Oran toplu iş sözleşmesi sırasında hazırda bulunan kamu çalışanlarımıza “Meclis üyeliği dönemimde de her zaman haklarınızın korunması ve emeklerinizin karşılığının verilmesi için yanınızda oldum, bundan sonra da her zaman yanınızda olacağım. Bu sözleşmeyi imzalamak da bana kısmet olduğu için çok mutluyum. Her birinize ayrı ayrı güveniyorum. İşlerinizde başarılı olarak belediyemize fayda sağlayacağınıza, giderlerimizi düşürüp gelirlerimizi artırmak için çalışacağınıza eminim.” sözleriyle seslendi.
TÜM-BEL-SEN 1 No’lu Şube Başkanı Anıl Kaçar da bir konuşma yaparak “Emekçilerin ekonomik kazanımlarının yanı sıra memleketin demokrasi ve özgürlükler mücadelesini dert edinmeye devam edeceğiz. Bu yüzden de yaşasın örgütlü mücadelemiz.” dedi.
Çeşme Belediyesi olarak kamu emekçilerimizin kazanımlarındaki artışın hayırlı olmasını dileriz.