19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Tören ve Etkinlikleri

19 Mayıs 2019 Tarihinde Eklendi 281 Kez Okundu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 100. yıl kutlama etkinlikleri sabah 09:30'da Çeşme Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunumu ile başladı. Törene, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Garnizon Komutanı Binbaşı Derviş Akova, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emin Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, ADD Başkanı Mehmet Bilgiç, Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, STK temsilcileri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk sunumunun ardından saat 10:15' de Hacı Murat Özsoy Anadolu Lisesi'nin hazırladığı 100. yıl kutlama programı Çeşme Amfi Tiyatro'da birbirinden güzel etkinliklerle devam etti. Milli eğitim kurumları arasında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Coşkuyla gerçekleştirilen etkinliklere çok sayıda vatandaşımız katıldı.