3. Aşk Festivali – Dalyan 21 - 22 Ekim 2017
Çeşme Belediyesi'nin, yörede yaşanmış bir aşk öyküsünden ilham alarak bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Aşk Festivali 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Çeşme'de Muhteşem Gece

Çeşme'de öğretmenler günü Belediye'nin düzenlediği Öğretmenler Günü Resepsiyonu'yla kutlandı. Gönüllerince eğlenen eğitimciler, Başkan Dalgıç'la birlikte kutlama pastası kesti.

Çeşme Belediyesi, ilçede görev yapan öğretmenler onuruna, Sheraton Hotel'de, Öğretmenler Günü Resepsiyonu düzenledi. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın ev sahipliği yaptığı geceye, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel Ercan, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, ilçe protokolü ile yaklaşık 800 eğitimci ve eşleri katıldı.  Görev yaptığı  9 ilçede ilk kez bir belediye başkanının öğretmenler onuruna yemek düzenlediğini dile getiren Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, "Bugün sizlerle olmaktan büyük keyif alıyorum. Sizleri hatırladığı için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Barışı sizler sağlayacaksınız

Öğretmenler Günü'nün Mustafa Kemal Atatürk'e, 'başöğretmen' unvanının verildiği gün olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise, "Siyasi ve askerlik hayatında hak ettiği birçok unvan olan Atatürk'ün en değer verdiği unvanlardan biri her zaman 'başöğretmen'lik olmuştur. Bu duruş, öğretmenlerimize verilmesi gereken değeri en iyi şekilde anlatmaktadır. İnanıyorum ki; dünyanın en güçlü devletlerini yönetenlerin bile sağlayamadığı barış, siz değerli öğretmenlerin yetiştirdiğibilinçli ve adaletli nesiller sayesinde mümkün olacaktır" dedi. Öğretmenler günü kutlama pastası, Kaymakam Erkayıran ve eğitimcilerin katılımıyla kesildi.

Kadir Yasin Atkın
Basınla İlişkiler Sorumlusu