3. Aşk Festivali – Dalyan 21 - 22 Ekim 2017
Çeşme Belediyesi'nin, yörede yaşanmış bir aşk öyküsünden ilham alarak bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Aşk Festivali 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Çeşme Belediyesi'nin, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle yürüttüğü kurum içi ve kurum dışı iletişim yapılandırılma projesi, belediye hizmetlerine ve ilçeye artı değer katacak

Çeşme Belediyesi, vatandaşa sunduğu hizmetleri hem daha hızlı hem de daha kaliteli hale getirebilmek amacıyla Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle yürüttüğü  kurum içi ve kurum dışı iletişim yapılandırılması projesinde önemli bir aşamaya gelindi. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin kurum içi araştırmalardan elde ettiği sonuç ve öneriler doğrultusunda işleyen süreçte, iş ve yönetim geliştirmesi yönünde adımlar atıldı. Personelin, kurum içi iletişimini geliştirilmesine yönelik eğitim planı hazırlandı ve uygulamaya konuldu.

Bilimsel verilerden yararlanıldı

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden; Prof. Dr. Işıl Karpat Aktuğlu, Prof. Dr. Müjde Ker Dinçer, Prof. Dr. Nilay Başok ve Araş. Gör. Murat Çelik tarafından yürütülen proje, belediye personelinin görüş ve önerileri değerlendirilerek oluşturuldu. Çalışmanın güçlü bir turizm markası olan Çeşme'de belediye hizmetlerini kurumsallaştırmak adına önemli olduğunu ifade eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, bilimsel verilerden yararlanarak detaylı araştırmalar sonucu elde edilen çalışmanın belediye hizmetleri ve Çeşme'ye artı değer katacağını söyledi.