Polis haftası Çeşme Meydanı'nda kutlandı

11 Nisan 2018 Tarihinde Eklendi 331 Kez Okundu

Her yıl 1-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Polis Haftası” kapsamında Çeşme Meydanı'nda tören düzenlendi.
Polis teşkilatımızın 173. yıl dönümü Garnizon Komutanı Binbaşı Derviş Akova, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emin Yılmaz, Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Üsteğmen Önder Bulut'un katılımıyla kutlandı.
Polis Günü kutlama programı kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.Tören İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev'in konuşmasının ardından verilen kokteyl ve polis teşkilatımızın 173. yıl dönümü şerefine pasta kesilmesiyle son buldu.