İSTİHDAMDA ENGEL YOK

11 Nisan 2018 Tarihinde Eklendi 321 Kez Okundu

Çeşme Belediyesi, İŞKUR Konak Şube Müdürlüğü, Çeşme Kent Konseyi, ve iş adamlarımızın işbirliği ile Çakabey Kültür Merkezi'nde Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda hem çalışabilir durumdaki engellilerimize hem de engelli yakınlarına sigortalı ve en az asgari ücret maaşlı iş imkanları sunulması amaçlandı.

Çeşme'de yaşayan engelli hemşehrilerimiz ile yakınları, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve toplantıya gelen turizm sektörünün öncü firmaları ile birebir görüşme fırsatı buldular.