Genç Turizmciler Yarışıyor

11 Nisan 2018 Tarihinde Eklendi 263 Kez Okundu

Çeşme Belediyesi' nin destekleriyle, Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Genç Turizmciler Yarışıyor" etkinliğinin açılışı Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü'nün katılımıyla gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü ve Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın konuşmaları ve yaktıkları ilk ateş ile başlayan etkinlik daha sonra yemek yarışmaları ve kat hizmetleri yarışmalarıyla devam etti.

Etkinlik 12 Nisan Çarşamba günü (yarın) yemek yarışmaları, kokteyl yarışmaları, ödül töreni ile son bulacak.