3. Aşk Festivali – Dalyan 21 - 22 Ekim 2017
Çeşme Belediyesi'nin, yörede yaşanmış bir aşk öyküsünden ilham alarak bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Aşk Festivali 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ÇEŞMELİ FIRINCILAR SINIFI GEÇTİ

13 Ocak 2017 Tarihinde Eklendi 374 Kez Okundu

Çeşme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınları denetledi.

Çeşme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü personeli ilçe genelinde ekmek üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde gramaj ve ruhsat kontrolü yaptı.

Çeşme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve standartlara uygun ekmek tüketmesi amacıyla ekmek fırınlarına denetim gerçekleştirdi.

Çeşme’de faaliyet gösteren 10’a yakın fırında gerçekleştirilen denetimlerde ekmeklerin gramajları ve ruhsatları kontrol edildi. Kontroller sırasında iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı.

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç; “Çeşmeli hemşehrilerimizin gönlü rahat olsun. Bizim için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. Denetimlerimizin amacı ilçemizdeki gıda üretimi yapan işletmelerin hijyen koşullarına uygun şartlarda üretim yapmasını sağlamak. Denetimlerde temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı, genel temizlik ve ruhsat kontrolü yapılıyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, belirli periyotlarda denetimlerini sürdürecektir.”