3. Aşk Festivali – Dalyan 21 - 22 Ekim 2017
Çeşme Belediyesi'nin, yörede yaşanmış bir aşk öyküsünden ilham alarak bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Aşk Festivali 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ÇEŞME “ÇAM”LANIYOR

13 Ocak 2017 Tarihinde Eklendi 510 Kez Okundu

Çeşme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlarımıza ücretsiz çam fidanı dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Daha yeşil bir Çeşme için mücadele eden Çeşme Belediyesi, ilçede belirli günlerde kurulan halk pazarlarında ücretsiz fıstık çamı fidanı dağıtımına başladı.

“Çeşme’nin daha fazla yeşil alana kavuşması için uygun yerlerin mutlaka ağaçlandırılması gerektiğini, mevcut yeşil alanların da korunması gerektiğine vurgu yapan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ilçede kurulan pazarlarda hemşehrilerine toplam 1000 adet çam fidanı dağıtacaklarını söyledi.