3. Aşk Festivali – Dalyan 21 - 22 Ekim 2017
Çeşme Belediyesi'nin, yörede yaşanmış bir aşk öyküsünden ilham alarak bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Aşk Festivali 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Başkan Dalgıç’tan anlamlı ziyaret!

04 Aralık 2017 Tarihinde Eklendi 65 Kez Okundu

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde

Çeşme Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek

Okul Müdürü Tijen Tekin’den bilgi aldı, öğrencilerle bir araya geldi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Başkan Dalgıç, sınıfları gezerek okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Muhittin Dalgıç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Çeşme Belediyesi olarak Çeşme Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören öğrenciler için bir otobüs tahsis ettiklerini, ayrıca okulun her türlü ihtiyacı için her zaman destek verdiklerini vurgulayarak, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün benim için ayrı bir önemi var. Engelli kardeşlerimiz, spor, sanat, edebiyat, siyaset, eğitim ve iş dünyası da dahil olmak üzere hayatın her alanında tüm topluma örnek olacak işlere imza atmaları gerektiğini düşünüyorum.. Bu kardeşlerimizin, çocuklarımızın zorlukları aşarak elde ettikleri başarılar bizleri memnun ediyor. Bizler, her konuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz’’ dedi.

Dalgıç, engelli vatandaşları toplumun ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini de ifade ederek, “Özel çocuklarımızla  ilgili sorunların çözümü için önemli adımlar attık.

Okulumuzu, sokaklarımızı, eğitim materyallerini yeniden düzenleyerek, yeniden inşa ederek, engelli çocuklarımızın eğitiminin önündeki engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyoruz.

İlçemizde özel çocuklarımızın toplumsal hayata katılmalarının gerekliliği ve onlara yönelik pozitif ayrımcılık hususlarında önemli adımlar atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.