25-26 Ağustos 2018 - 7. Ildırı Kültür Sanat Festivali

Çeşme Belediyesi bu yıl 25-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceği 7. Ildırı Kültür ve Sanat Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görecek festival; 5 bin yıllık antik kentin köklü sosyal ve kültürel yaşantısı ile tarihi dokusuna uygun olarak, bölge insanının günümüzdeki değerlerini ve sosyal yaşantısıyla harmanlayarak ziyaretçilerine bu güzellikleri sunmaya hazırlanıyor.

Çeşme Belediyesi’nin “9 Durak 9 Deneyim” kapsamında yer alan ve bu yıl 7.’sı gerçekleştirilecek Ildırı Kültür ve Sanat Festivali; müzik, tiyatro, söyleşi ve atölye çalışmasıyla her yaşa hitap edecek. Hiçbir teknolojik alet kullanılmadan evlerde üretilen yöresel ürün ve el işçiliğinin özgün örneklerinin sergileneceği stantlar kurularak ziyaretçilerin, Ildırı'daki yaşama yakından tanıklık etmesi sağlanacak.